Overview

  • Founded Date May 9, 1981
  • Sectors Dealer
  • Posted Jobs 0
  • Viewed 348

Company Description

Vilket är det enklaste pokerspelet att lära sig?

De som lär dig hur man spelar, men mycket viktigare, sw.poker-4all.com de lär dig om att förstå dina motståndare och hur du kan slå dem. Hur man utvecklar en strategi (vilken metod är bättre?). Många bra pokerspelare under de senaste åren har läst samma bok och utvecklat liknande strategier. Så frågan är inte vad som är det enklaste spelet att lära sig, men vilket sätt är bättre? För resten måste du göra det själv. 2) Lär dig genom att läsa en bok eller titta på en live videoinspelning.

Till exempel har John Perry en av de bästa pokerböckerna där ute: The Psychology of Poker som talar om att förstå varje spelares psykologi och hur man slår dem. Om du spelar i ett spel i mindre än 2 timmar kommer du att vara ganska förlorad om du bara läser en bok eller tittar på en inspelning av spelet. Naturligtvis inte bara någon bok, men en som lär dig mer än bara poker strategi. Därför måste du studera det från det ögonblick du börjar spela.

Han visar dig de enklaste, mest effektiva sätten att bestämma den bästa starthanden att spela från en position baserat på din förståelse för motståndaren och de kort du har delat ut. Det finns i princip två sätt att lära sig ett pokerspel. Du är fri att använda den till alla dina spel. Problemet är att böcker bara kan ta dig så långt. Fördelen med att spela online-webbplatser som Party Poker, Full Tilt Poker och Absolute Poker är att de har en videoströmningsfunktion.

1) genom att läsa en bok och / eller titta på en live videoinspelning av ett pågående spel. Med andra ord har du omedelbar tillgång till informationen och du kan lära dig det nästan lika snabbt som du spelar. 3) Välj spelet upp online. En kamera fångar bordet hela tiden. Spelet sänds i liknande format. Så, om du verkligen vill lära dig att spela poker online, gå för det. Men då igen måste du vara villig att spendera mer pengar.

Tänk bara på att du förmodligen kommer att gå igenom hela listan över online poker spel som finns tillgängliga vid någon tidpunkt. Kom bara ihåg att de billigaste spelen kommer att kosta dig ingenting i riktiga pengar. Varje hand av poker sänds live online som det sker. Läs Handicapping Bible av Ed Miller. Några är gratis och andra kommer att kosta dig pengar. Online Poker är också perfekt för att studera spelet i en mycket nära miljö. Detta inkluderar spelare som har använt företaget ett tag, och de vet att det erbjuder en säker tjänst.

Det är alltid en bra idé att använda en webbplats med lång historia. Den andra faktorn är hur säkert företaget är.